Főoldal 2020-01-06T16:41:05+02:00

Bemutatkozás

Az Absolut Pyro…

Egyesülésünk fiatalos lendületével, megbízhatóságával és szakembereinek több évtizedes tapasztalatával megteremtette az üzleti és gyakorlati tapasztalatokon álló, az ügyfelek kívánságára komoly hangsúlyt fektető, szinte minden igényt kielégítő tűzijáték szolgáltatást az ország minden területén. Az Absolut Pyro Kft. már működésének első éveiben komoly referenciákat szerzett nagy volumenű tűzijátékok kivitelezésével.

TOVÁBB

Termékfejlesztés

Közel 3000 féle termék a világ legjobb kínai és nyugat-európai gyártóitól, legújabb trendeknek megfelelően kerülnek megjelenítésre.

KERESKEDELEM

Az Absolut Pyro Kft. amellett, hogy a magyar pirotechnikai piac piacvezető vállalkozása további 8 célországba jelentős exportforgalmat bonyolít.

Biztonság

Cégcsoportunk minden tevékenysége és terméke a legmagasabb elvárható szinten nemzetközi biztosító társaságokkal biztosítva van.

Oktatás

Jelentkezők színvonalas oktatásokon és szakvizsgákon vehetnek részt, évente több alkamommal. Különböző szintű pirotechnikai szakbizonyítvány megszerzésére céljával.

 

Ajánlat

Kérjen tőlünk személyre
szabott árajánlatot!

Kérjen ajánlatot a tűzijáték kívánt időpontja előtt
kb. 2-3 héttel az Absolut Pyro Kft.-től!

TOVÁBB

TERMÉKEINK

 

Szaküzlet

látogassa meg
szaküzletünket

Válogasson az Xplode és a Tiger lakossági termékeink közül. Szakértőink ingyenes tanácsadással várják hétköznaponként 9-16 óra között.

TOVÁBB

 

Oktatás

jelentkezz MOST!

Kis- és nagykereskedelmi tevékenységünkön kívül cégünk pirotechnikai – és tűzvédelmi oktatások szervezésében vesz részt. Ezáltal évente több alkalommal nyílik lehetősége a jelentkezőknek a színvonalas oktatásokon és szakvizsgákon való részvételre, valamint a különböző szintű pirotechnikai szakbizonyítvány megszerzésére. Tűzvédelmi oktatásaink időpontjai fixek, így Partnereink is könnyebben, előre tudnak tervezni.

TOVÁBB

Termékkategóriák

Termék címkék