Főoldal 2024-03-11T10:47:29+02:00

Termékfejlesztés

Közel 3000 féle termék a világ legjobb kínai és nyugat-európai gyártóitól, legújabb trendeknek megfelelően kerülnek megjelenítésre.

KERESKEDELEM

Az Absolut Pyro Kft. amellett, hogy a magyar pirotechnikai piac piacvezető vállalkozása további 8 célországba jelentős exportforgalmat bonyolít.

Biztonság

Cégcsoportunk minden tevékenysége és terméke a legmagasabb elvárható szinten nemzetközi biztosító társaságokkal biztosítva van.

Oktatás

Jelentkezők színvonalas oktatásokon és szakvizsgákon vehetnek részt, évente több alkamommal. Különböző szintű pirotechnikai szakbizonyítvány megszerzésére céljával.

PÁLYÁZATOK

Vállalatunk fejlesztési és bővítési törekvéseinek realizálásában pályázati forrásokra is támaszkodhatunk. Köszönjük a Magyar Állam és az Európai Unió támogatását!

Pályázat

MIKRO-, KIS- ÉS KÖZÉPVÁLLALKOZÁSOK TECHNOLÓGIAI KORSZERŰSÍTÉSE

KÖSZÖNJÜK A MAGYAR ÁLLAM ÉS AZ EURÓPAI UNIÓ TÁMOGATÁSÁT.

Pályázó neve: Absolut Pyro Kereskedelmi, Gyártó és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Projekt megnevezése: Mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai korszerűsítése

A szerződött támogatás összege:
129 MILLIÓ FORINT

A projekt befejezési dátuma: 2026.02.15.

A projekt azonosító száma: GINOP-8.3.5-18/B

Széchenyi 2020 infoblokk fejlec

TERMÉKEINK

 

Ajánlat

Kérjen tőlünk személyre
szabott árajánlatot!

Kérjen ajánlatot a tűzijáték kívánt időpontja előtt
kb. 2-3 héttel az Absolut Pyro Kft.-től!

TOVÁBB

 

Oktatás

jelentkezz MOST!

Kis- és nagykereskedelmi tevékenységünkön kívül cégünk pirotechnikai – és tűzvédelmi oktatások szervezésében vesz részt. Ezáltal évente több alkalommal nyílik lehetősége a jelentkezőknek a színvonalas oktatásokon és szakvizsgákon való részvételre, valamint a különböző szintű pirotechnikai szakbizonyítvány megszerzésére. Tűzvédelmi oktatásaink időpontjai fixek, így Partnereink is könnyebben, előre tudnak tervezni.

TOVÁBB

 

Szállítás

Kedves Vásárlónk!

Tájékoztatjuk, hogy a hatályos jogszabályok, úgymint a postai szolgáltatások nyújtásának és a hivatalos iratokkal kapcsolatos postai szolgáltatás részletes szabályairól, valamint a postai szolgáltatók általános szerződési feltételeiről és a postai szolgáltatásból kizárt vagy feltételesen szállítható küldeményekről szóló 335/2012. (XII. 4.) Korm. rendelet, a Veszélyes Áruk Nemzetközi Közúti Szállításáról szóló Megállapodás „A” és „B” Melléklete kihirdetéséről, a belföldi alkalmazásának egyes kérdéseiről szóló 284/2023. (VI.30.) Korm. rendelet, a polgári célú pirotechnikai tevékenységekről szóló 173/2011. (VIII. 24.) Korm. rendelet, valamint a Magyar Posta Zrt. Általános Szerződési Feltételeiben és annak Függelékében foglaltak alapján tilos a webshopban forgalmazott pirotechnikai termékek postai szolgáltatás vagy csomagküldő kereskedelem keretében történő továbbítása, illetve értékesítése, amelyre tekintettel a postai (kézbesítési) szolgáltatás igénybevételére a pirotechnikai termékek kapcsán nincs lehetőség, így az oldalunkon nem kerül feltüntetésre.

Szíves megértésüket köszönjük!

Termékkategóriák

Termék címkék