Magunkról 2023-09-19T13:46:46+02:00

Magunkról

Bemutatkozás

CÉGFILOZÓFIA

Az Absolut Pyro Kft.-t 2005-ben hoztuk létre a legismertebb hazai pirotechnikus szakemberek és cégek bevonásával.
Cégünk 2010-ben fúzióra lépett a hazai piac másik meghatározó szereplőjével a Pyrox Kft.-vel és ezzel a közép-európai térséget tekintve is jelentős méretű vállalkozás jött létre. Egyesülésünk fiatalos lendületével, megbízhatóságával és szakembereinek több évtizedes tapasztalatával megteremtette az üzleti és gyakorlati tapasztalatokon álló, az ügyfelek kívánságára komoly hangsúlyt fektető, szinte minden igényt kielégítő tűzijáték szolgáltatást az ország minden területén. Az Absolut Pyro Kft. már működésének első éveiben komoly referenciákat szerzett nagy volumenű tűzijátékok kivitelezésével.

Absolut Pyro logo

Termékfejlesztés

Minőség-orientált elvárásainknak megfelelően termékfejlesztésünk folyamatos, mind a minőség, mind a különleges látványelemek tekintetében. A közel 3000 féle termékünk a világ legjobb kínai és nyugat-európai gyártóitól érkezik.
Termékpalettánk évente számos új fejlesztésű termékkel bővül, a mindenkori szakmai trendeknek megfelelő szín- és formaválaszték, valamint az új technológiák közvetlen bevezetésével.
A közvetlen gyártói kapcsolataink lehetővé teszik a tűzijátékainkban felhasznált termékek minőségének gyártási folyamat alatti ellenőrzését, és ha szükséges azonnali javítását, mert csak kiváló minőségű termék kerülhet felhasználásra.
Cégünk számára rendkívül fontos a nézőközönség és a felhasználók biztonsága, valamint a tűzijátékok környezetének megóvása. A súlyos balesetek elkerülése érdekében tűzijátékaink fellövése speciális, erre a célra gyártott erős repeszmentes üvegszálas vetőcsövekből történik.
Látványterveinket minden esetben tapasztalt, pirotechnikai és számítástechnikai ismeretekkel rendelkező designereink állítják össze. A legtöbb tűzijátékunk zenére koreografálva készül, hogy a látvány és a zene összhangja tökéletes, „ABSOLUT” harmóniában legyen.

 

KERESKEDELEM

Az Absolut Pyro Kft. amellett, hogy a magyar pirotechnikai piac piacvezető vállalkozása további 8 célországba jelentős exportforgalmat bonyolít. Legfontosabb célpiacaink jelenleg Ausztria, Németország, Csehország, Szlovákia, Lengyelország, Románia, Szerbia és Franciaország. Az export tevékenység társaságunk bevételeinek jelentős hányadát képviseli. Kereskedelmi tevékenységünk alapja a Kínából importált profi-, játékos- és kis tűzijáték termékek, melyeket professzionális célokra pirotechnikusoknak, illetve szórakoztatás céljából magánszemélyeknek is értékesítünk nagykereskedőinken keresztül. Játékos- és kis tűzijáték termékekre létrehoztuk saját TIGER márkánkat, amely 2010-ben kiegészült fúziós partnerünk XPLODE márkajelű kiváló termékeivel. Raktárkészletünk, logisztikai parkunk több ezer négyzetméter területen, a hatályos biztonságtechnikai előírásoknak megfelelően áll a vásárlók rendelkezésére. Országos kereskedelmi hálózatunk kiépítését folyamatosan végezzük, ehhez keressük szakképzett partnereinket.

Biztonság

MSZ EN ISO 9001:2001 szabvány szerinti minőségirányítási rendszerünk keretében, az általunk forgalmazott termékek folyamatos ellenőrzése biztosított. A TÜV Rheinland InterCert Kft.-vel szoros együttműködésben és szakmai irányításával kerülnek elvégzésre a termékbevizsgálások, valamint a végtermék-ellenőrzési rendszerünk felügyelete. Minden termékünk rendelkezik CE tanúsítással.
A veszélyes árukkal csak pirotechnikusaink foglalkoznak, ezáltal szaktudásuk is alátámasztja a biztonságpolitikánkat. Termékeink mindegyike biztonsági adatlappal rendelkezik. Munkaügyi, munkabiztonsági és tűzvédelmi szabályok folytonos követésére, betartására és betartatására munka- és tűzvédelmi előadókat foglalkoztatunk.
Importőrként és forgalmazóként elsőként rendelkeztünk „REACH” regisztrációval, ami a forgalmazáshoz elengedhetetlenül szükséges.
A magyarországi pirotechnikai cégek közül egyedül rendelkezünk SEVESO minősítéssel. Cégünk magyarországi telephelyű saját pirotechnikai megsemmisítővel rendelkezik.
Cégcsoportunk minden tevékenysége és terméke a legmagasabb elvárható szinten nemzetközi biztosító társaságokkal biztosítva van.

IGAZOLT MINŐSÉGIRÁNYÍTÁS

Büszkeséggel tölt el minket, hogy vállaltunk független és objektív minősítő rendszerek szigorú feltételei mellet mérve is kiválóan szerepel.

Az Absolut Pyro Kft. pirotechnikai szolgáltatás, termékkereskedelem, rendezvényszervezés területeken olyan minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, amely a Cerrtop Termék- és Rendszertanúsító Kft. auditálása szerint megfelel a nemzetközi ISO 9001:2015 szabványnak.

Kitűzött cél a rendszer átláthatósága, stabilitása és a folyamatok igazolása, amely garantálja a minőséget a gyártott termék esetében és a szolgáltatás terén egyaránt.

A hatékonyan kialakított és működtetett minőségirányítási rendszer lehetőséget ad a szervezet számára, hogy a vevői igényeknek és a jogszabályi követelményeknek megfelelő terméket gyártson és szolgáltatást nyújtson.

A rendszerszemléletű irányításból adódóan a szervezet működése szabályozott, a tevékenységek átláthatóak, a felelősség- és hatáskörök egyértelműek minden érdekelt fél számára.

ISO 9001:2015 tanúsítvány - Absolut Pyro Kft. 2019
Bisnode arany tanúsítvány - Absolut Pyro Kft. AAA pénzügyileg stabil vállalkozás 2021

PÉNZÜGYI STABILITÁS

A Bisnode nemzetközi cégminősítő minden vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát minősíti egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított rendszer alapján. Így került kiválasztásra cégünk, az Absolut Pyro Kft. is, mint a pénzügyileg legstabilabb cégek egyike. Ez alapján vállalkozásunk a magyar cégek azon 9,82 %-ába tartozik, akik pénzügyileg a legszilárdabb lábakon állnak, azaz rendelkeznek valamilyen Bisnode tanúsítvánnyal.

Nagy megtiszteltetés cégünk számára, hogy a Bisnode objektív cégminősítése alapján a legjobbak között szerepelhetünk. Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy a piacon tisztességesen járjunk el, így fontos számunkra, hogy egy külső szakértő is megerősítette, hogy cégünk fizetésképtelenségi valószínűsége kiemelkedően alacsony. Hisszük, hogy a Bisnode tanúsítvány segítségével ügyfeleink, szállítóink, munkavállalóink felé is tovább fokozzuk azt a bizalmat, mely egyre fontosabb a hosszú távú, stabil üzleti kapcsolatokban. Azzal, hogy a Bisnode független szakértőként ismerte el cégünk stabilitását, azt az üzenetet hordozza számunkra, hogy jó úton járunk cégünk építésében. Mivel vállalkozásunk minősítése szigorúan szakmai szempontok alapján történt és arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet, így a Bisnode tanúsítvány valóban pozitívan különbözteti meg cégünket a piacon.

A Bisnode tanúsítvány alapja a Bisnode minősítése, mely nemzetközi szinten 1908 óta minősíti a cégeket megbízhatóságuk alapján. A Bisnode tanúsítvány mely AAA, AA és A jelzéssel kerül kiállításra jelzi a cégek stabilitását, és azt, hogy az ilyen jelzéssel – azaz a Bisnode tanúsítvánnyal – rendelkező vállalkozás pénzügyileg stabil. Az AAA cégminősítést 1989-ben vezették be és 1996 óta kaptak lehetőséget a vállalatok, hogy üzleti megbízhatóságukat tanúsítvány formájában is megmutassák. A tanúsítvány lehetőséget nyújt az arra jogosult cégek számára, hogy mások számára megmutassák cégük elismert, megbízható, hitelképes vállalat. A Bisnode tanúsítványt Európa számos országában használják, és a Skandináv országokban etalonnak számít üzletkötés esetén.

Az Absolut Pyro Kft. a Bisnode AAA (tripla A) tanúsítványát kapta meg, mellyel Magyarországon csupán a cégek 0,63 %-a rendelkezik, és azt jelzi, hogy velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony.

A Bisnode minősítés több hivatalos forrásból származó adaton alapul, úgy mint Igazságügyi Minisztérium adatai, cégbíróság bejegyzései, NAV és más hatóságok adatai. A hivatalos források adatai mellett beépíti a vállalatra vonatkozó pénzügyi információkat, úgy mint mérlegadatok, eredmény-kimutatás, trendek. A minősítés figyelembe veszi a cég vagy szervezet demográfiai adatait, azaz a cég életkorát, tevékenységét, méretét, tulajdonosait, azok kapcsolódásait. A Bisnode fizetési tapasztalat program adataiból beépíti a minősítésbe, hogy az adott vállalkozás határidőben vagy késéssel, azaz milyen fizetési fegyelemmel egyenlíti ki számláit. A fentieken kívül számos egyéb gyűjtött információt is hozzátesz a rendszer a Bisnode minősítéshez, úgy mint végrehajtási adatok vagy sajtóhírek.

Mivel a Bisnode minősítés nemcsak cégünk jelenlegi pénzügyi stabilitását mutatja, hanem a Bisnode minősítés kialakításának köszönhetően azt is, hogy ez elkövetkező egy évben milyen valószínűséggel válik fizetésképtelenné vállalkozásunk, büszkén állíthatjuk, hogy az Absolut Pyro Kft. a jövőben is stabil szereplője lesz a piacnak.

OKTATÁS

Kis- és nagykereskedelmi tevékenységünkön kívül cégünk az OKTÁV Továbbképző Központ Zrt.-vel szoros együttműködésben pirotechnikai oktatások szervezésében vesz részt. Ezáltal évente több alkalommal nyílik lehetősége a jelentkezőknek a színvonalas oktatásokon és szakvizsgákon való részvételre, valamint a különböző szintű pirotechnikai szakbizonyítvány megszerzésére.

Termékkategóriák

Termék címkék