Amit tudni érdemes 2018-02-11T12:19:10+02:00

Ajánlatkérés Amit tudni érdemes Különlegességek Szolgáltatási szerződés Hozzájárulás 

Amit tűzijáték rendelésekor tudni érdemes…
Tűzijátékot rendelhet:

 • név- illetve születésnapokra
 • kerti partikra
 • baráti összejövetelekre
 • céges illetve vállalati rendezvényekre
 • sport rendezvényekre
 • önkormányzati rendezvényekre
 • kulturális- vagy egyéb programokra
 • valamint minden olyan alkalomra, amit szeretne felejthetetlenné tenni

Tűzijáték kivitelezésére jogosult…

Pirotechnikai cég vagy egyéni vállalkozó abban az esetben, ha rendelkezik pirotechnikussal és a szükséges eseti hatósági engedélyekkel.

Ha tűzijátékot szeretne…

Kérjen ajánlatot a tűzijáték kívánt időpontja előtt kb. 2-3 héttel az Absolut Pyro Kft.-től!

Mit tartalmaz a szolgáltatási ár?
A szolgáltatási ár tartalmazza az engedélyeztetéstől a kivitelezésig terjedő feladatokat, azaz:

 • a minden esetben elengedhetetlen helyszínbejárást, ahol a Megrendelő elképzeléseinek és a lehetőségeknek megfelelően kiválasztjuk a tűzijáték fellövési helyét, helyeit
 • a tűzijáték helyszínének megtekintése után kollégánkkal közösen megbeszélik a kívánt látványelemeket referencia videók megtekintése segítségével
 • a tulajdonosi hozzájárulás beszerzése után az Absolut Pyro Kft. beszerzi a szükséges hatósági engedélyeket
 • az adott napon cégünk a pirotechnikai anyagokat és azok elműködtető eszközeit a helyszínre szállítja, telepíti, majd a megbeszélt időpontban lejátssza a tűzijátékot
 • a tűzijátékot minden esetben a terület tűzvédelmi átvizsgálásával és a papírhulladék eltávolításával fejezzük be

Önök kérdezték…

Megoldható-e, hogy a tűzijáték igazi meglepetés legyen?

Az összeszerelési technikának köszönhetően a helyszínen való telepítés bizonyos esetben igen rövid időt vehet igénybe, így meglepetés lehet egy nem várt tűzijáték. A telepítési idő és a „meglepetés”, természetesen függ a tűzijáték volumenétől (nagy tűzijátékok), illetve, hogy mennyire megfigyelhető a terület a vendégek, nézők szempontjából.

Mennyibe kerül a tűzijáték zenére való megkoreografálása?

Tűzijátékaink zenére történő koreografálása a szolgáltatás része, a kivitelezési díj ezt tartalmazza. Ha azonban a helyszínen nincs saját hangosítás, de a megrendelő zenés tűzijátékot szeretne, akkor természetesen tudjuk biztosítani a hangtechnikai eszközöket, de akkor ennek költségével (minimális díjtétel) meg kell megnövelnünk a kivitelezési összeget.

Mi történik akkor, ha esik az eső vagy a hó, vagy éppen nagy köd van?

A pirotechnikai termékeinket minden esetben vízmentesítjük, így azok ellenállnak nagyobb esőnek, hónak is. A tűzijáték biztonságos lejátszását csak az nagyon erős szél akadályozhatja meg. Sajnos erős köd esetén, nem élvezhető a tűzijáték.

Milyen technikai segítségre van szükség a tűzijáték során?

A tűzijáték során sem villamos energiát, sem pedig vizet nem igénylünk.

Kinek a feladata az engedélyeztetés?

A hatósági engedélyek beszerzése minden esetben a szolgáltató cég feladata. E mellett természetesen szükség van az adott helyszín, közterület vagy magánterület tulajdonosának engedélyére, amelynek beszerzése gyakran sokkal könnyebb a megrendelő közbenjárásával, amelyet ilyenkor természetesen igénybe is veszünk.

Hány lövés lesz a tűzijátékomban és mennyi ideig fog tartani?

A tűzijátékok hatásosságát, látványosságát, nem a lövésszám és az időtartam növelésével lehet elérni, hanem a jól kidolgozott, a helyszín adottságainak megfelelő látványtervvel és minőségi termékekkel. Pirotechnikusaink, designereink, mindenkor javasolni fogják Önöknek az költségvetés szerinti optimális időtartamot és az ehhez tartozó, az adott területen felhasználható típusú, kaliberű és darabszámú terméket.

Este 22 óra után is meg lehet tartani a tűzijátékot?

Települések belterületén 22.00 óra után a település jegyzőjének jóváhagyásával lehet a tűzijátékot lebonyolítani. Megrendelés előtt kérjük, érdeklődjön a Polgármesteri Hivatalban.

Mekkora területet kell elkeríteni a tűzijátékhoz?

Ezt minden esetben a pirotechnikus határozza meg, több szakmai és biztonsági szempontot figyelembe véve és egyeztetve a megrendelővel, a nézők, sátrak, épített műtárgyak, figyelembevételével.

Mindenhol megtarthatom az égi parádét?

Természetvédelmi területen tűzijáték nem rendezhető.

Termékkategóriák

Termék címkék