Érdekességek 2018-02-11T12:19:15+02:00

Tegye tűzijátékát még emlékezetesebbé! Az alábbi speciális látványelemekből megrendelőink maguk választhatják ki a nekik leginkább tetszőt.

Torta

Esküvők, évfordulók, születésnapok elengedhetetlen tartozéka a torta, amit kérésükre tűzijátékkal tehetünk még ünnepélyesebbé. Mind a tortát, mind a környezetét „látványosabbá” tehetjük speciális torta, illetve ide illő tűzijáték szikraszökőkutakkal.

Konfetti

A sokféle színű, formájú, anyagú (például: fémesen csillogó) konfettiből látványos„eső” kivitelezhető kül- és belsőtérben egyaránt. Indíthatóak kézből, vagy fixen telepítve elektromosan, szinte bárhonnan.

Esküvői gyűrűk, szívek

Esküvőkre különleges élményként ajánljuk a különféle (jegygyűrűt szimbolizáló) színes gyűrű, vagy szívet formázó bombák fellövését, amelyet az ifjú pár indíthat egy szív alakú indító készülékkel.

Tűzfelirat

Nagyszámú, kicsiny „pirotechnikai fáklyák” egyszerre történő indításával lehetőség van számok, betűk és emblémák, vagy akár bonyolultabb tűzképek megjelenítésére is. Különböző színekben, e kis lángocskák (úgynevezett lándzsa lángok) alkotják a képet, amelyeket fixen elhelyezett vázakra szerelünk. Indítás után, egy percig csodálható a belőlük összerakott felírat, embléma, vagy kép.

Bengáli fáklya

Sejtelmes színes fényárt kölcsönöz a területnek, elsősorban tereptárgyak például épületek, várrom megvilágításához, kiemeléséhez ajánljuk.

Tűzforgó és szikraszökőkút

A forgó egy vertikális, vagy horizontális tengelyre ellentétes irányban felszerelt két vagy több szikraszökőkút, amelyeket legtöbbször a belőlük kiáramló forró gázok hajtanak és így forogva gyönyörű ezüst, arany vagy színes szikrákat szórnak. A látványt fixen felszerelt szikraszökőkutak különféle változatainak kombinációjával tehetjük még szebbé. A szökőkutak rendkívül sokféle alakzatba rendezhetők, csóvájuk elérheti akár a 10 m-es magasságot is.

Görögtűz – vízesés

A tűzijátékok kedvelt záró eleme a görögtűz, a fényesen csillogva aláhulló dús szikrák a vízesés tökéletes illúzióját kelti a nézőkben.

Vízi-tűzparádé

Vízpartok különleges látványossága lehet a vízi bombákkal és egyéb vízi specialitásokkal kiegészített műsor.

Szinkron/aszinkron tűzijáték

A tűzijáték egyedivé tehető az egyedi színkompozíciók, különleges effektusok mellett a szinkron látványtervezéssel is. A két vagy több telepítési helyszínről szinkronban kerülnek fellövésre a termékek. Ez a technikai megoldás lehetővé teszi, hogy a látvány egymással összhangban legyen minden helyszínen, avagy egymásnak mintegy „felelgetve” (aszinkron) ugyanazok a színek és formák egymás után jelenjenek meg az égen.

Nappali tűzijáték

A nappali tűzijáték egy alternatív megoldást jelenthet abban az esetben, ha a rendezvény még a sötétedés előtt véget ér és így nincs mód szokásos tűzijátékra, amely csak sötétben érvényesül. Ilyenkor lehetséges a Magyarországon nagyon ritkán látható nappali tűzijáték választása, melyben egyaránt megtalálhatóak a magasban fűzfaszerű rajzolatot adó színes füst effektusok, illetve az erős fütyülő, recsegő hangot adó egyéb tűzijátékok is. Továbbá lehetséges még színes (például: piros, fehér, zöld) lampion és konfetti bombákkal történő kiegészítése is.

Termékkategóriák

Termék címkék